Facebookgrupper på gott och ont.

En del facebookgrupper postar mycket som är rent rasistiskt och tolererar ibland mycket fördomsfullhet.

Men själv kan jag inte bara se på, dels eftersom jag är gift med en syrisk man, dels eftersom jag bryr mig har empati överlag och överhuvudtaget, det finns ju en gräns när man ser att ingen tar ansvar i gruppens ledning, (adminroll).

Nu gick jag ur denna och anmälde, och det var tydligen inte helt förgäves.

Tack Facebook att ni har skärpt er reglering kring detta eftersom många har mått dåligt av olika hatkommentarer, och många gånger helt i onödan. 💖👍

Mycket värdefullt, den aktuella gruppen postar mycket politiskt och admin är ev. SD. Detta behövs verkligen inte då världen i detta nu Ryssland-Ukraina och fler krig redan pågår. Mer kärlek, mindre krig i världen. Tack. ❤️

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.