Hårvård, 🌞, avkoppling och bröllopsplaner ❤❤❤

Nu i sommar satsar jag på en stressfri , lugn och fin sommar med min man ❤❤❤

Jag hade ett för lågt BMI i vintras 16.9. Har tidigare haft en ätstörningsdiagnos ospec. under min tid på pejas hus ( behandlingshem ) i Falköping. Denna ” vaknade” desvärre till liv under coronapandemin och under situationen som var innan jag träffade William …

Nu har jag en mer normal vikt, dock märker jag fortfarande att viss stress finns, under och efter måltider men de är betydligt mycket lugnare hursomhelst, mycket mindre stress. ❤❤❤, tack vare William min man och livshopp ❤🌞😉

Finns inte ord som räcker till över min lyckokänsla, tacksamhet och hopp…

Tack för att du är du William, och att du tror på oss…❤❤❤, och att du vågade bjuda hem mig till dig, en kall vinterdag i januari detta år …❤😉🌞👍

Vi planerar saker och har planer ihop, bla ett bröllop. 👰‍♂️🤵

Jag är så lycklig och glad för dig William. Jag vill verkligen leva med dig och ha dig i min närhet och vardag, av hela mitt hjärta. ❤

Denna sommar ska jag njuta av min vardag med Willie, ta det lugnt, undvika stress och spara ut mitt hår, inför bröllopet. Något jag verkligen vill och då kommer det hända, det vet jag nu.

😊😉❤❤❤

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.