Mamma och pappa…

Nu när jag är 35 får jag ibland en lite obehaglig och sorglig känsla att livet, ålderdom finns/existerar tydligt i vardagen. Jag är ibland väldigt orolig över mina kära föräldrar, deras åldrande och det stora hotet att förlora dom. De betyder och har alltid betytt väldigt mycket för mig. Jag är inne i en period då jag också vill veta mer om hur de tänkte och vilka de var som personer i ”ungdomens dagar”…

Känns viktigt för mig, spännande och intressant! ❤☺

Familjens historik…😉

Här är en bild på mamma/ pappa och deras kursare på odontologen i Göteborg…kul ☺

Mamma är på översta raden och hette tidigare Ann Broman innan hon träffade pappa på odontolog- kursen , tandläkarhögskolan i Göteborg. 😁❤

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.