Bipolär resa i bokform, texter från 1177 Vårdguiden, samlade i en bok.

Något min läkare sagt till mig är att eftersom inte heller min bipolära diagnos stämmer kan sättas in i en befintlig undergrupp utan är just ospecificerad så ska jag istället fokusera på hur jag mår mer än på diagnosen som finns just som ett redskap att få en att må bra. Jag har personligen märkt att när läget i vardagen är bra/ bättre mår jag väldigt bra i stort.

Jag mår väldigt bra i min nya vardag med min fina man William och har fått ett nytt livshopp tillbaka.

Tack för det min underbara man. ❤

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.