Nytt blogginlägg publicerat hos riksförbundet Balans idag . Om vikten av ett bra bemötande för ALLA patienter , och personal..

Utan ett bra bemötande inom vården redan från start kan det bli många onödiga turer och rentav bli farligt för patienten själv. ❤

Fördomar finns hos alla, särskilt under stress och press. Men det är fortfarande viktigt att en vilja och ambition finns inom all vård att förbättra kring viktiga nyckelpigor som bemötande. Har alltid varit i alla sorters vård. ❤❤❤

Keep in mind…

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3938107506231986&id=100000983252101&sfnsn=mo

Mvh Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.