Inredning – hemmapyssel pågår , så smått…😊😁❤

Och det är det roligaste jag vet…

Jag har tänkt på att alla vi systrar är kreativa. Sanna som är inredningsstylist , visual merchandiser i Stockholm, har jobbat för Micael Bindefeldt som praktikant, Eva Attling och nu jobbar med eget företag som utför olika reklam uppdrag, där hon inreder samt fotar, och även på Granit.

Linda som är utbildad nagelteknolog, har jobbat på Ginatricot i Skövde och nu har utbildning via affärshögskolan och jobbar på HSB , i Mariestad och i Skövde.

Jag gör mitt kreativa här hemma, eftersom jag hursomhelst är sjukpensionär idag…

Efter många försök i arbetsträning som har gått bra och folk har varit relativt nöjda , dock har jag haft svårt med min tilltro på mig själv , tyckt det varit jobbigt att känna mina egna och vad jag alltid trott varit samhällets höga krav , min osäkerhet och det ständigt jobbiga traumatiska minnena, har gjort att självkänsla knappt existerat, känner mig ofta nedtryckt av mig själv eftersom jag många gånger har blivit nedbruten av andra , jag har ju också samtidigt alltid varit en väldigt känslig person, lite på gott och ont , men samtidigt ambitiös ( anorexia patient, i ett nötskal)…

Denna sjukpensionärsperiod, känns ändå bra och nödvändig , eftersom jag jämnt går ”all in”, i saker och projekt, oftast är mycket noggrann och detaljerad och anklagar mig själv för minsta fel jag gör.

Så oavsett vad diagnosen slutar på , efter traumaterapin som min läkare har ordnat och som jag snart får börja så har den varit väldigt välbehövlig . Coronapandemin har däremot gjort att anorexian (vaknat) och nyligen var mitt BMI på 17.6. Vilket är anorexia tyvärr.

Men nu idag år 2021, är vikten över (tippvikt) och känns som jag kan tänka igen , mindre hyperaktivitet efter måltider, mycket tvång kvar men samtidigt coronapandemin är ju inte borta . Vaccinet ger ju iaf hopp , åt alla. Det är bra. Måste fortsätta också…eftersom jag är så känslig för återfall och det är tyvärr vanligt att alltid ha en sårbarhet om man en gång , liksom jag har drabbats.

Idag sysselsatte jag mig blandannat med att hänga upp lite tavlor/ fotografier hos William och mig. 😊❤

Normal vikt igen 😊❤, tack vare min Fina relation med bästa William 🥰❤❤❤ tack för att du finns!
Äntligen har jag en normal vikt 😊🥰❤

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.