Psykiatrisk hjälp direkt efter ett trauma…väldigt viktigt…💚☝👍

Jobbigt ämne men så viktigt, det vet ju psykiatrin och även många av deras patienter, liksom jag själv…kanske en kostsam investering för kommuner men ekonomiskt i slutändan och framförallt räddar liv och ger arbetskraft…

Ett WIN – WIN egentligen…att ge en bättre förutsättningvtill ett snabbare mental återhämtning kring just trauma..

Ärrad för livet på flera sätt, men lever och mår helt OK idag…viktigt tack för alla olika insatser hittills i mitt liv …tacksam till 100% hursomhelst ❤❤❤💯

Adam du var inte starten på detta för min del… han bodde i Skövde och min skoltid har bidragit …så du vet….bra person är du och önskar dig all lycka i fortsättningen…och jag vill och har fått en chans till att gå vidare nu via terapibedömning och annat hopp ❤

Är nu väldigt redo och motiverad iaf…🥰😊👍☝

Har börjat träna och respekterar min kropp också…äntligen…

Det är viktigt och en bra förutsättning inför 2021 ❤ hursomhelst… jag har börjat med min egenterapi för länge sedan via bloggen och nu har jag vågat närma mig det svåraste,… STOLT över mig själv oavsett…

Lösningsfokus är viktigt i alla lägen…så jobbar vi i släkten numera…🥰😊🤗💯

❤❤❤

KÄRLEK och MYCKET RESPEKT…ALLA KÄMPAR…🤗💖

/Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.