Pappa om säkra rutiner/ lösningar under coronapandemin hos Folktandvården TÖREBODA/ GULLSPÅNG

https://sverigesradio.se/artikel/7626797

Min familj och släkt är en riktig vård-släkt/ familj…läkare, psykiatrisjuksköterskor/ socionomer och tandläkare .

Idag talade min pappa hos P4 Skaraborgs om deras rutiner och lösningar nu under Coronapandemin….

Bra , tycker jag…

Heja pappa, och släkten…

Och kämpa på alla kämpar!

/ Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.