Bearbeta och gå vidare själv…

Verkligt jobbigt läge, Adam erkännde övergrepp , det var bra gjort av honom men det gör samtidigt inte läget mellan oss bättre på något sätt… känns hemskt just nu. Vill honom ändå väl och det är lite sådan jag är på gott och ont…

Nu vill jag bearbeta / via terapi , och fortsätta livet och det nya året…

Han har samtidigt svårt att acceptera läget har jag märkt ( skriker i lgh) fast det började bra. Hoppas han mår bättre själv och om han inte gör det söker hjälp. Vi passar mycket dåligt ihop hursomhelst…Men vill honom väl och hoppas han förstår det…

Välkommen år 2021… Säger jag bara:

Hoppas Adam kan gå vidare och inte för min skull utan sin Egen !

Har gått till mina föräldrar som där jag väljer att vara kvälls/ nattid ett Tag nu helst.

Adams lista från idag ….bra kör på den Adam 🙂
Vi såg också på en film som Adam visade…
Nyhetsmorgon om jag får välja…😊
Tog ett härligt bubbelbad hos mina föräldrar 🥰❤

Detta är min( nya ) hobby för året- Fotosidan , toppensida för fotointresserade personer, som jag. ❤🤍❤

/ Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.