2021 på G, vi har fått nytt HOPP och (myntet har alltid två sidor)…

Dessa 2 år har var mycket påfrestande med Coronapandemin , vår relation liksom mångas ( har jag noterat och sett här och där), dejtingsidor osv…

Alla vuxna har ju ett eget ansvar i stort och vad gäller dejting med, och det gäller ju FAKTISKT ALLA… menade att jag har känt mig mycket i kläm, ibland från sura kommentarer av andra kvinnor…

Men (deras anhöriga män) har ju samtidigt faktiskt ett eget ansvar eftersom de verkligen är och har varit MYNDIGA och därmed fattar egna beslut antar jag ( och hoppas med) för den delen. Annars blir det nog jobbigt i förhållandet tänkte jag ( har tyvärr egen erfarenhet med..🙃😊

Önskar att fler ville hjälpa till med det för det är ju bra för allas mående, det vet jag med säkerhet ..

Skriver man ex. SINGEL på dejtingsidan så utgår kanske även jag ifrån det I första hand faktiskt…

Men samtidigt KÄNNER jag inte ” fett” många på min ort personligen/ privat å andra sidan, det är ju som det är med det, kan ju möjligen även försvåra lite om man tänker så… önskar och har jag ju som tidigare nämnt iof alltid önskat en förbättring…😊

Jag har också VÄLDIGT lite över till mer smutskastning, skärpning för en del damer, nu är vi eller bör vara vuxna gymnasietiden är förbi…tyvärr också för den delen, hihi…🙃🥰

KOM IHÅG D… KVINNOR , MÄN och samhälle…, högkänsllighet är inte alltid bara fördelaktigt heller…😑

jag tycker också att kvinnor borde supporta varandra mer istället för tvärtom, GIRLPOWER…💞

Vi har nu kommit överens hemma hos oss, vaccinet och att Adam mår bra och det känns mycket viktigt och bra att veta att han har en egen plan som jag ska stötta honom i, Neuropsykiatrisk utredning i januari ..

Detta år blir ett komma iordning år, hoppas/ tror samtidigt att coronapandemin försvinner för allas oro och hälsa…💞

Personligen har jag lätt ( kanske lite för lätt) att känna in, känna av , ta på mig andras liv, kanske känslor, och känna ett stort Ansvar i mycket.

Kan bli för mkt , märkte jag bla via socionomutbildningen, blev för jobbigt känslomässigt där på flera sätt, och nu är vår nya plan att ha våra egna planer/ gå skilda vägar inom ett år efter vi rett ut praktiska lägenhetsfrågor, ekonomi och återhämtat oss i egen takt.

Jag har under denna period känt mig, förvirrad ( vad har varit vad), bearbetat stress genom motion och nu när jag ser ett ljus för samhället , vaccinet ger det mig ny styrka och framförallt hopp, ett hopp åt oss båda att må så bra vi kan , kanske förverkliga egna planer osv…

Ibland måste man våga bryta vardagens rutiner och tidens gång med ett nytt, denna gång stort, jobbigt beslut, lite ( på ett sätt), för att kunna göra förändringar, kan bara bli oerhört jobbigt och svårt för alla inblandade…

Men detta var nog faktiskt nödvändigt…

Skönt att det känns som vi ev. är lite mer på rätt spår nu iaf…

Har nu en slags plan, och ett hopp om en bättre framtid…

Känns ju också bra att vara vältränad , då ny energi behövs inför nya utmaningar…😉😊

Träning är ju aldrig fel…❤

Vi ska ordna upp vår situation, ekonomi , kontakta försäkringskassa , gå i olika terapi jag mot mina trauman och Adam i sin utredning ( assberger) …

”Jag har en plan” ..Som Charles Ingvar Jönsson brukar säga ..

Vi har nya planer…🥰😁 viktigt och bra för framtiden … ta hand om er gott folk 🥰 det ska jag / vi fortsätta med iaf…

Like: gemenskap, syster/ broderskap

Diskike: missunsamhet , pekpinnar

Singel livets alla åtaganden… 🙂🙃🥰
Titta vad som växer i skogen , hihi, nä men det är/ var en toppenjulklapp från mina föräldrar så jag kan fortsätta träna… ( utan in ear/ öroninflammation och med fint ljud, osv.. toppen 😊

Med varma , nya, hoppfulla hälsningar…

Malin Jönsson

och Adam Ring

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.