Jul i liten skala…( corona jul)

Jag har gått till min familj för att fira julen med närmaste släkt systrar/ fam Hanna 🥰 och Adam är självklart inbjuden,  vi har dock beslutat att vi just endast är ”sambos” tyvärr finns det inga kärlekskänslor kvar men vi håller samman  och det är vi  bra på..🙂🥰

Adam du är en fin människa,trevlig person och det säger jag / har sagt länge , varje dag…

Uppskattas jätte mycket oavsett 🥰… önskar du mår bättre och uppskattar dig själv mer också det är du verkligen värld alla gånger 😊

Idag publicerades också blogginlägget med jultema hos riksförbundet Balans …❤

Riksförbundet Balans, en ideell patient- och anhörigorganisation

/Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.