Mitt blogginlägg om Traumainriktad terapi publicerades hos riksförbundet Balans idag ..🙂

Jag och de andra balansbloggarna gör ett uppehåll nu från den 25: e november, hos riksförbundet Balans. Jag är mycket glad att jag får möjlighet och har tackat ja att fortsätta nästa år. Vidare info om det får jag idag, men onsdagar blir det ev…😊

Balansbloggare: Malin Jönsson

Ta gärna en titt , en ideell patient och anhörig organisation som arbetar för att främja psykisk hälsa och sprida kunskap.🙌

Så bra,

Läs gärna om andra bloggare i bloggfamiljen hos Balans också…jag imponeras och inspireras av hur skickliga bloggare/författare , de är och deras erfarenheter.

Har upptäckt att den erfarenhet som andra med psykisk ohälsa, liksom jag själv har , ofta är ganska omfattande , känns som att man faktiskt har varit med om Mycket, samt haft tid , och verkligen behövt, själv har viljat, haft egenkrav på, känt av andras krav , varit tvungen till, och faktiskt HAR, och verkligen FÖRSÖKT att bearbeta, och förstå saker och ting ur ett: psykiskt; fysiskt och socialt synsätt …

Men det är fortfarande ändå jätte svårt att få det att fungera fullt ut varje dag…,

och Återhämtning är och blir ofta nödvändigt …

/Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.