Fina minnen från gymnasietiden , omvårdnadsamhällsvetanskapligt program i Mariestad

Jag har många fina minnen från gymnasietiden . Det var en fin sammanhållning i denna klass vilket jag är helt övertygad var en viktig orsak att jag personligen orkade i slutet då jag var med om det jag var ned om ( privata traumat) det var då jag började få problem med stress och minne, koncentration, orientering i skolans lokaler och hittade motionen blev därför jätte viktig för mig på slutet.

För att inte tala om mina hur vänner ställde upp på mig och antecknade och hjälpte mig då minnet åter svek mig …

Guld värt. 💕

Är Evigt tacksam.

Klass Op/Sp 2, (jag är den blonda korta), i svart i övre raden.
Resan från fig tree bay Cypern , en bra resa var mycket välbehövlig och kändes bra efter (traumat) minns denna resa mycket tydligt kanske för att den verkligen behövdes för mitt psykiska mående. Vi var där i 2 veckor, God mat, sol vi provade också ”paragliding” jag och min syster Linda, gud vilken härlig känsla det var…😁
I efterhand helt ok, men jag var inte helt nöjd då. Jag ville helst ha 20.00 som mina föräldrar som idag arbetar som tandläkare här i Töreboda.

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.