Hårfärgning som sysselsättning, och tidsfördriv, ( hobby)…

Brukar färga håret som ett sätt att hantera inre stress, när känslor ” klumpar” ihop sig och behöver ” nystan upp” så har jag gjort enda sedan tonårstid, fungerar hyfsat bra som min ”relax ” och stressåterhämtnings metod faktiskt…alla sätt är bra utom de dåliga brukar de ju heta…även om jag ofta har dåligt samvete för att jag inte klarat ett jobb ännu ..och är sjukpensionär, men kanske inte helt över med det hoppet…ändå. det är ju nya regler för sådant enligt försäkringskassans regler och ny uppföljning om ett år 🙂 måste ju fortfarande våga hoppas…

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.