Traumainriktad terapi nästa…

Jag har ju grubblat mycket över min diagnos , och har aldrig kunnat släppa vissa delar ur dåtiden som mobbingen och övergreppet…nu kanske jag äntligen kan gå vidare…för jag blir erbjuden traumainriktad terapi. Har nog aldrig känt mig såhär motiverad…oj vad jag har grubblat under den här perioden , sjukpensionär, oroligt lagd och coronapandemi ute…

Nu tänker jag vara väldigt öppen och det har jag kanske inte alltid varit , är rädd för hur jag uppfattas och är en osäker person oavsett orsak till det.

Vill absolut inte ha några elakheter skickade för detta är känsligt fast vill ändå vara öppen om det i en förhoppning om att själv äntligen kunna komma vidare på ett sätt, med dåliga minnen…

Traumaterapi här kommer jag, framåt marsch…känner mig förhoppningsfull och glad…🙂👍

Första bilden är från Cypern, en resa jag följde med mina föräldrar på i gymnasiet åk 3, minns den som väldigt bra och välbehövlig dels efter stressen i skolan och mina ”bra betygskrav” tyvärr också bra efter det jobbiga varit med om.som jag dock aldrig pratade så mycket om, mamma visste men ingen annan i familjen ens..Efter trean körde jag på med sommarjobb på KSS och sedan flyttade jag till Östersund för att studera till socionom, dock kom den psykiska ”kraschen” efter ett halvår och jag fick flytta tillbaks till Töreboda. Kändes som ett hemskt misslyckande…
Självskadebetende är min historik under tiden på behandlingshemmet när jag var mellan 20 och 25, synd att detta aldrig försvinner men vill ALDRIG låta det gå så mer. Detta kunde gått riktigt åt ”Döden” tyvärr

Motion , Rutiner och mindre stress har hjälpt mig hittills…🙂👍

Från Cypern resan ”FIg True Bay” , den var toppen 🙂

/Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.