Nytt inlägg om den ökade sårbarheten för ätstörningsproblematik vid psykisk-ohälsa…

Idag har skrivit ett nytt blogginlägg hos riksförbundet Balans om ökad känslighet för ätstörningsproblematik vid psykisk ohälsa.

Kändes viktigt och bra att få skriva detta, även ganska aktuellt gör mig just nu , tyvärr. Men jag är ändå optimistisk.

Måste ha mer balans även i träningen. Balans är väldigt bra för mig överlag har jag insett… 🙂

/Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.