Träning och återhämtning…

Jag använder mest, ”Samsung healts” app , när jag motionerar. Tycker den ger en tydlig och bra överblick, på träningen…🥰

Idag sprang jag, 7 km i , ett ganska bra tempo. Nu är jag dock trött , så jag ska chilla.

En sak som är kul är att vår tv , från Samsung, har olika funktioner via Ambient mode.

Bland annat avkoppling ,och musikvärlden Vilket passar passar mig utmärkt , särskilt efter träningen. 💞🙂

/Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.