Värdegrund, lika värde, solidaritet…

Jag vet helt ÄRLIGT inte vilket politiskt parti jag tillhör, försöker istället sätta mig in i sakpolitiken inför varje val därefter röstar jag.

Men jag tycker, och har alltid tyckt att det är viktigt med solidaritet, försök till gemenskap, en strävan efter inkludering, jag tror och tom vet att det finns så mycket att VINNA på det.

Personliga påhopp från en administratör i en grupp på Facebook i en artikel kring det positiva kring invandring mot I detta fall läkarbristen inom sjukvården. Vilket också är extra aktuellt nu under Corona pandemin. . Inte solidariskt.

Första resan vi gjorde via OPSP klassen var dessutom till Polen, Auschwitz …Blev berörd av att bli guidad mellan alla hemskheters historia.. Alla gymnasieelever eller andra skolor borde få resa hit. Viktigt , lärorikt att ha fått se, tycker jag.

/Malin

Idag är jag verkligen extra bestämd, dessutom. 🙂🙃

Förresten , här är jag apropå…#härärjaggruppen..🙂

Kunde inte riktigt ”låta bli”

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.