Färdigtränat, för idag 🙂😁

Nu har jag tränat färdigt för idag. Dags för lite tv tid. Kul på flera sätt med våran Samsung tv, den har (Ambient mode) med bland annat musikvägg och avkoppling med fyrverkerier i härliga färger… toppen , speciellt som idag…,  efter träningen. 🙂

Medkännande samt betald via månadens budget…som går runt med ca 3000 kr kvar bla till basvaror under veckorna, och resten in på vårt sparkonto som buffert 🙂 Vilket är viktigt och bra att ta med i den ekonomiska planeringen.

Min mamma och min syster Linda är riktigt kunniga i ekonomi, hämtar tips från de 😀

Så nu får vi njuta av den i minst 2 år! 🙂

Riksförbundet Balans, en ideell patient- och anhörigorganisation

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.