Time for, make up …

Nu är det höst och det innebär bland annat att jag kan borja sminka mig igen , vilket jag faktiskt tycker är kul nar jag inte känner mig för stressad…😁🙂

Att jag gick ner i vikt från mina tidigare 82 kg, kanns faktiskt bra , inte endast för hälsan,  den fysiska och psykiska, utan också för självförtroendet, nu kanner jag igen mig sjalv igen.

Det känns faktiskt bra.

😀

/Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.