Relationer…

Tycker jag är svårt, måste ju vara balans även här.

Oftast har d blivit 100 procent åt ena hållet tills jag fått nog uttalar mig oftast om respekt, ibland har d blivit bråk i ord, och sedan vill jag fly.

Mitt första förhållande hade jag med en mkt äldre kille (från Skövde) (M…… ) under början av gymnasiet, var både destruktivt (tom fysiskt destruktivt) och skevt, jag fick till slut nog och flydde, med min katt Tussi, hem till föräldrarna, minns tydligt eftersom jag var desperat och stressad på att få åka, så höll på att inte komma hem med bussen pga av stress, kom endast till mariestad av någon anledning, dock svarade inte personen då det var turbulens även hos denne, fick som tur var låna mobilen av en kille och kunde ringa mina föräldrar, allt var totalt kaos och stress 😐

Glad att jag gjorde detta ändå och även att jag klarade examen. Stolt, men bra klass och fin sammanhållning var d.

Sedan har jag dejtat bättre som sämre, och mitt allra längsta har jag nu 12 år.

Men relationer är svåra saker… Får hoppas d ordnar sig, man får se.

😐

/Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

2 thoughts on “Relationer…

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.