Mina senaste journalanteckningar…

I samband med min sjukersättning sa utredaren något i stil med att mindre stress kunde vara bra.

Hon skulle som de brukar trots sjukersättningen återkomma om ca ett år.Det har visat sig vara bra för min del.

Mår faktiskt bättre.Vet också att jag i grunden är Högkänslig, konstaterat av min psykolog.Så nu har jag börjat sätta gränser runtomkring mig och prioritera återhämtning.

Min återhämtning är nu både i form av motion och ren vila, tv, men också fina upplevelser (kusten, natur osv.Har varit bra hittils, har alltid varit sådan att jag uppskattar detta, men nu ska jag storsatsa på detta…😊

Kunskap är bra. Hoppas det fungerar vidare…

😊/Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.