Intressant om neuroticism…

Neuroticism är enligt senaste forskning, ett personlighetsdrag som kan leda till psykisk ohälsa, och många med olika psykisk ohälsa har detta drag, dock behöver det inte leda till psykisk ohälsa.

Beror bla på omständigheter i uppväxt.

Själv har jag denna form av personlighetsdrag, både konstaterat och upplevt även farmor och pappa passar enligt mig i denna.

Har möjligtvis detta personlighetsdrag. Intressant hursomhelst…

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.