Skvaller, skvaller och mera skvaller…

Är förundrad över allt skvaller, högt och lågt, min ort är inget undantag. Tror det finns nästan överallt. Men vissa ställen verkar ”drabbas” hårdare…

Finns säkert några fördelar med detta, antagligen sociala, som att hålla samman, men är man en av dem det skvallras om, är det ju inte kul.

Själv har jag svårt att förstå skvaller. Blir bara upprörd, kanske ligger i min diagnos, eller i min personlighet.

Men, jag gillar det INTE… Och det vill jag hålla på.

#värdering

#samhälle

#skvaller

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!