Uppdatering 24/4 – 2020

Mår bra, just nu. För ca 3 veckor sedan var det sämre. Det var då jag fick ringa psykakuten. Tyvärr blev det inte bra samtal. Skickade en insändare om detta som publicerades i mariestadstidningen igår. Känner mig mer ”känslig” än innan. Men samtidigt har jag inte känt mig så här ”levande”på länge. Jag tränar mycket och har inga mediciner nu. Det känns som att min träning har blivit en förutsättning för att vara utan mediciner. Mår mycket bra av träningen faktiskt😊 Kroppen är komplicerad.

Min insändare, publicerades 23/4 2020

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.