2020, på G…

Nyårsafton idag. Den ska vi fira hos mina föräldrar. 🎆

Hoppas på ett bra år. 2019 har levererat iaf.

1. Bor med Adam.

2. Mår bättre.

3. Har slutat med de flesta av medicinerna.

2020 får gärna bli minst lika bra.

/Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

2 thoughts on “2020, på G…

  1. Jaha, spännande. Jag vet dessvärre inte värdet… 😐
    Köpte min på en loppis i ullervad 👍

  2. Hej! Såg att du har köpt en tavla av Gio Marconi på en loppis, kommer du ihåg vad du gav för den? Jag är lite nyfiken pga att jag har en nästan likadan och jag efterlyser ett värde på den. Vore kul om du vill svara mig, då har jag i alla fall något hum om vad den kan kosta.
    Vänligen Marie

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.