Min insändare om mobbningens konsekvenser kom även med i GP…😊👍

Hittade min egen insändare på nätet när jag sökte, i GP, publicerades i slutet av juli. Det var en bra upptäckt tycker jag…/Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

1 thought on “Min insändare om mobbningens konsekvenser kom även med i GP…😊👍

  1. Hej, bra du fick ut dina ord, starkt skrivet. Jag gick igenom skolan mellan klass 2-9 med mobbning dagligen. 7 år som bröt ned en. Ingen ”såg”.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.