Uncategorized

Kluven till Lönelistor…

Mamma och Pappa står med överst på lönelistan (Töreboda) i GT . Det är inte endast roligt, och uppmuntrande, även om det kanske borde vara det med tanke på hur de har slitit genom åren både i skola och på arbetet. Det kanske kunde ses som ett mål en ” morot” men istället får jag höra mamma säga ”nämen usch vad jobbigt” … Tyvärr tycker jag lite likadant , visst jag är jättestolt över deras prestationer genom alla år.

Däremot att få höra att mamma och pappa skulle vara märkvärdiga, att ” kontorsråttor” borde ta ett vanligt jobb för att känna på hur jobbigt det är o.s.v. är lite av allt alla har sagt och då till/via mig. Känns otroligt nedvärderande och tråkigt …jag tycker de förtjänar att vara stolta över sina prestationer och löner…

Däremot tycker jag samtidigt inte att man ska behöva skämmas om man tjänar lite eller får bidrag. Ofta ligger det en historia bakom.

/Malin

Annonser

malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande.
Välkommen!

You may also like...

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.