OP/SP ,min gymnasietid..

Ser tillbaka på min gymnasietid med glädje…visst var det stundtals extra mycket att göra och jag siktade ganska högt ( gick ut med ett snitt på 17.00 av 20.00).

Det jag främst tänker på med beskrivningen ”glädje” var klassens fina sammanhållning och viljan som fanns hos de flesta att peppa varandra.

Det var fint och något jag inte upplevt i tidigare klasser då faktiskt jag eller någon ”efter mig” alltid stått utanför…förfärligt egentligen.

Men gymnasietiden är ett minne guld värt…

/Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.