Annonser
Uncategorized

Lets dance …

Min familj är just nu i Sthlm för att se på kvällens ”Lets dance”.Lite bilder därifrån…

Jag och Adam är husvakter, eftersom jag inte tycker detta äventyr är lägligt för mitt mående just nu . /Malin

Annonser

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

One Comment

  • zenzajannen

    Hej, intressant och fina bilder! Man ser mer av Lets dance än man tror, de visar tydligen ej ”vanligt folk”!. Sköt om dig och krya Malin!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: