Uppdatering…18/2 -19

Jag har inte mått så bra , eller haft en sämre period nyligen. Tyvärr är jag inte riktigt säker på vad som är orsaken till denna ”dipp” eftersom det även har hänt mycket som oroat och bekymrat mig i livet nyligen.

En dag fick jag hursomhelst nog och kontaktade vården då jag mådde för dåligt.

De ville att jag skulle träffa det mobila teamet så det gjorde jag.

Det finns mycket som oroar mig just nu. Den största saken är att jag nu är uppsatt för en neuropsykiatrisk utredning. Detta har varit på tal om tidigare i mitt liv ( tonår) , atypisk autism , men sedan avskrevs detta och jag fick andra psykiatriska diagnoser såsom tex. social fobi.

Hade jag fått den diagnosen hade det förklarat en hel del för mig själv. Samtidigt som jag isof inte förstår varför jag skulle få den förrän vid en ålder av snart 33 år, det gör mig lite ledsen faktiskt. Men kanske bättre sent än aldrig.

Man kan säga att detta med utredningen också nästan har lett till en slags identitetskris för mig.

Funderar på vad som fått dom att fundera på att göra utredningen just nu efter alla år och hur de ser på mig som person. Hur alla ser på mig som person?

Samtidigt som skulle kunna vara positivt för mig att veta, så ja jag är kluven.

Osäker inför förändring som alltid antar jag. Utredningstiden är ca 2 år inom psykiatrin så tid att oroa och förhoppningsvis smälta detta har jag ju.

/Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.