Arbetslivsresurs…

Sitter just nu på bussen, den som tar mig från mitt program Arbetslivsresurs i Skövde till min hemkommun Töreboda. En resa på dryga timmen. Varje vecka gör jag vanligtvis 3-4, ibland 5 besök på programmet. Det började som ett större personligt projekt då jag var ovan att vara mycket hemifrån som ju lång tids sjukskrivning och inte minst social fobi ofta medför. Nu när det faktiskt har gått 6 månader och den första delen är klar om ca 2 veckor måste jag erkänna att jag känner

mig ganska stolt, stolt för att kunna vara stark och envis trots mina sjukdomar och besvär. Oavsett om det blir en fortsättning med arbetsprövning så kan jag ju nu bocka av denna del. Supernöjd. /Malin

2 reaktioner till “Arbetslivsresurs…

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.