Funderingar om livet i allmänhet…stort och smått…

De tre följande dagarna i Töreboda har börjat och kommer minst sagt vara jobbiga för en person med social fobi att vistas ute på, eller kan vara det. Beroende på var symtomen i den sociala fobin personen har yttrar sig mest. Jag har antingen en svår social fobi eller fel diagnos har jag kommit fram till. Men jag är ingen doktor , vet bara att jag får det väldigt svårt när det kommer otrygga situationer och när det är väldigt mycket folk på en relativt liten yta , då får jag ångest, känselbortfall, och måste bort från situationen för att kunna återhämta mig. Så har jag alltid upplevt det ändå sedan jag satt i klassrummet i skolan , i smala korridorer med mycket folk i 6:an osv.

Varför tror jag då att jag kan ha fel diagnos? Jo, självklart hoppas jag att jag äntligen har rätt diagnos, men eftersom jag när jag läst mina journaler och sett hur de år efter annat har ändrat mina diagnoser samt verkat lite osäkra även på den senaste ( de satte bipolär ospec) som huvuddiagnos. så kan ju inte heller jag känna mig 100% säker på annat än mina symtom. Jag kan förstå att det kan vara svårt att sätta diagnos och det

är ju lättare om man hade haft en och samma läkare under hela perioden , men jag har ju en hyfsat fungerande läkemedels behandling iaf. Det är bara lite för jobbigt i vissa sociala situationer fortfarande, tex. festivaler. Men det är inte ofta. Idag kunde jag dessutom gå och kolla på festivalområdet. Imorgon ska jag försöka se Pet shop Boys… Bilder från detta kommer… då. 😊👍

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.