Guldkornen i livet…

Jag var nyligen på ett seminarium på mitt program ” Arbetslivsresurs” i Skövde. Det handlade om att man ska tänka på det man har i livet som ger en energi snarare än det som dränerar en på energi. På slutet fick vi också en uppgift att skriva

ner våra ” guldkorn” i livet (det som ger oss energi). Jag tänkte på min systerson Emilio. Blir glad av att se honom må bra och trivas med tillvaron. Därför lägger jag till några ”guldkorn” videos med honom …/Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.