Annonser

Jag är glad att återigen få bekräftat via bild och sms att du har det bra i ditt nya hem. Milou är nu 5 år gammal. Om jag inte på allvar hade trott och känt att jag var redo att skaffa dig hade jag aldrig gjort det och på så sätt låtit dig flytta från ett hem under din uppväxt, detta att flytta , är såklart inte bra för en växande valp. Vill inte skylla på min sjukdom men humörsvängningarnas deppressioner som jag ännu inte hade fått litium emot göt att orken inte har funnits där som man önskat detta till trots har jag alltid prioriterat dig. Dock tyckte jag du skulle få lite roligare än så, någon som har dubbelt gånger min energi för det är du värd. Är glad att du nu verkar ha fått detta och ”landat” samt trivs i din nya familj. All lycka. Du har en särskild plats hos mig kära Milou.

Kram Malin

/Malin

Annonser

One thought on “Du har en särskild plats hos mig… Milou

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next Post

Lets dance...

fre apr 20 , 2018
p Familjen är i frihamnen inför lets dance- inspelningen ikväll. Jag och Adam ska snart bänka oss och titta på lets dance här hemma, kanske […]
%d bloggare gillar detta: