Att utmana sig själv i lagom mängd…

För att komma framåt i livet måste man ju som känt övervinna vissa rädslor. Detta är verkligen inget undantag för mig med sjukdomen. Använder mig egentligen av en sorts egen-KBT (utsätta sig för det man är rädd för stegvis). Jag går som tidigare nämnt på ett program och i den har vi grupper där man går 8 st deltagare/ grupp på måndagar. Den ska leda till ökad självkännedom och gemenskap. Igår var första träffen och vi hade en presentationsövning. Måste varit mycket ”nyttigt” att öva på för mig eftersom jag fick hjärnsläpp och stakade mig rejält mitt i presentationen. Har inte varit så nervös på länge. Men kände mig trots ” missen” glad att jag klarade av att vara kvar i min nervkolaps. Och jag fortsatte presentationen och slutförde. Detta måste jag fortsätta öva på…/Malin

 

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.