Uppdatering 14/2 2018

Har hänt lite olika saker några mer positiva än andra. 20180216_140509

På plussidan: Igår var jag på arbetslivsresurs min första dag efter studiebesöket, fick prata med min ”coach” och blev visad runt. Kändes bra.

Fick fin uppvaktning på alla hjärtansdag av Adam. ❤

– Har känt mig trött länge och vid min årliga blodprovskontroll för bla lithium och andra blodvärden upptäcktes ett blodsockervärde i överkant. Detta är något som inte behöver drabba bipolära men jag läste att det är vanligare b.la som följd av medicinbehandling. För övrigt finns diabetes i min släkt, mormor, farmor, mamma och en av min mammas kusiner har detta. Jag blev såklart ledsen över att kanske ha ännu en sjukdom. Samtidigt har tröttheten varit så stor så jag har känt på mig att det har varit något. Kanske jag kan få behandling snart. Lite konstigt tycker jag dock att man inte verkar gå vidare genom att man får dricka en sockerlösning för att bedöma om diabetes föreligger när man som jag ligger på gränsen efter fasta. Jag har ju trots allt symptom som vid diabetes. /MalinKategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: