Annonser

Just nu kan man säga att jag befinner mig i en mittimellan-period då jag väntar på besked om nästa steg från arbetsförmedlingen. Jag har fått lite förhandsinfo men det är inte 100% säkert att det blir på det sättet, med arbetsträning och coach så jag får avvakta och se. Vad gör jag med mina dagar då? Jo, jag fixar just nu med lgh , nästa är att det ska bli internet via bredband där. Det är beställt. Sedan är det förstås hushållsarbete och övrigt som hör till. Men måste medge att dagarna kan bli långa och tråkiga emellanåt , tur jag har Adam som gör livet roligare. Men jag hoppas på ett bra svar från AF om någon arbetsträning som passar. 😊

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next Post

Studiebesök på arbetslivsresurs...

tor jan 25 , 2018
Idag var jag på ett studiebesök i Skövde på Arbetslivsresurs. Där ska jag börja följa en handlingsplan som förhoppningsvis ska leda till en arbetsprövning på […]
%d bloggare gillar detta: