Annonser

Mina märkesväskor…

Annonser

Det här är mina väskor, 3 Louis Vuitton, 1 Marc jacobs och en Versus versace. 3 av de är inköpta på tradera. Tror och hoppas att de är äkta, eftersom de inte var billiga men det går ju självklart inte att garantera på nätet. Har dock kollat på youtube filmer om ”how to spot a real Louis Vuitton bag” fast det gör mig ju inte till en expert. Alla Louis Vuitton har datumkoder och jag hittar inga fel, förutom att de har ”några år på nacken” riktiga vintage väskor m.a.o.

Mvh Malin

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next Post

Tittar på Mix – 4 Non Blondes - What's Up på YouTube

sön okt 8 , 2017
Mix – 4 Non Blondes – What’s Up: Lite nostalgi… Annonser
%d bloggare gillar detta: