”Vi kan inte ta emot fler samtal”

Möts jag av då jag försöker nå min vårdcentral. Jag vill inte verka gnällig men nu måste jag nog få ur mig lite besvikelse. Det började med att jag sökte för stora problem med magen. Jag fick ta prover och 3 positiva s.k fob test vilket jag fick reda på då jag ringde själv( man ska ta ett varje dag under 3 dagar). Såg sedan att läkaren talat in på mitt 3 svar att hon beställt koloskopi. Jag känner inte att oron är värst, det är det faktum att jag har ont , bara av att sitta. En dag ringde jag för att få tid hos läkaren då besvären men de hänvisade till att jag skulle vänta på svaret av fob test där det senare visade sig att 3/3 var positiva (inehöll blod). Under undersökning sägs det heller inte vara en hemorojd. Idag skulle läkaren ringa 11.30 nu är kl snart 13.00. Känner mig nonchalerad trots att jag blöder och har ont varje dag. Vet att pressen är stor inom vården men om man inte prioriterar blod i avföringen och när personen knappt kan gå på toa. Vad prioriterar man då? Hjärt kärlsjukdomar , stroke osv prioriteras

ju direkt till akuten. Vilket är bra. Då borde vårdcentralen rimligen prioritera symtom som mina högre. När jag försöker nå min vårdcentral möts jag av ” Vi kan inte ta emot fler samtal idag” . Tycker det brister lite faktiskt. Besviken. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.