World suicide prevention day…

Idag är det världssjälvmords förebyggande dagen. En dag då allt det viktiga arbetet för förebyggnad av självmord belyses. Tänkte bidra detta med en jätte bra text jag hittat om vad man bör undvika att säga till en deprimerad person. Kan skriva under detta då jag själv ofta fått höra dessa uttalanden och när man är deprimerad är det inte till någon hjälp, snarare tvärtom./ Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.