Recension av närhälsan Töreboda

Har länge haft problem med min lokala vårdcentral. Känns som att jag ständigt blir bollad till psykiatrin trots att de inte bedriver någon vårdcentral där. Jag har påtalat detta skriftligt till de utan förbättring. Nu skrev jag en recencion på google , precis som jag upplever det. Och det verkade inte bara vara jag som tycker så. Såg en liknande recencion. Inte jätte imponerande betyg heller. Något de kanske bör fundera över. En förändring kanske? 

Kunde varit bättre service. Är man sjukskriven så får man höra det och tillhör man psykiatrin så bollas man tillbaka dit. Resultatet blir att primärvårdens funktion knappt finns för mig på vårdcentralen i Töreboda, och det kan väll inte vara hela meningen från första början. Som senast då jag fick hjälp för mina fysiska besvär genom remiss från psykiatrin eftersom jag blev skickad dit av vårdcentralen, knepigt… Kan tillägga att psykiatrin inte är jätte glada att behöva ”agera vårdcentral”. Så jag, patienten , hamnar i detta läge i kläm, blir bollad, så tycker jag inte det ska vara.

/MalinKategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: