Annonser

Jag vill inte behöva ta offer- rollen pga sjukdomen igen…men nu bryr jag mig snart inte hur detta uppfattas. Jag har hamnat i ett jobbigt läge…där jag inte känner att jag blir tagen på allvar kanske just pga av min sjukdom. Det är så att jag har fått fysiska problem som min vårdcentral hänvisar till vuxen psyk , de på psyk säger att jag har låg dos av all medicin och utryckte en gång att de inte kunde agera ”vårdcentral” så jag har blivit ”bollad” dock blev jag uppsatt på en telefontid den 28 aug så nu händer det äntligen något, jag skrev ett brev på mina vårdkontakter om hur jag hade upplevt det hela. /Malin

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next Post

Den där hemska känslan...

tis aug 22 , 2017
Av att tappa balansen , känna mig yr och tom. förlora känsel i ansiktet har kommit allt oftare och jag har nu fått tid hos […]
%d bloggare gillar detta: