Uppdadering 11/8 2017…

Arbetsträningen fick tyvärr avbrytas då jag efter några veckor kände att jag började må sämre, inre stress och egen press som jag alltid har/har haft. Jätte trevlig  och go20170808_15101620170808_140354.jpg20170808_151029.jpg personal som verkligen verkade bry sig om varandra och jag kände mig hela tiden välkommen. Känns så dumt att det blev som det blev men jag fungerade verkligen inte särskilt under slutet av perioden. Sedan fick  jag möjlighet att prova på ett ställe som heter arkivet, dock förstorade jag upp starten på detta med egen press på mig själv så mycket (skulle börja om en vecka) så jag klarade aldrig att komma iväg). Nu har vi haft möte med försäkringskassan och läkaren. Det bestämde att jag får börja ÅKA projektet som står får återhämta, klargöra och anpassa där jag ska förberedas på arbetsprövning. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.