Annonser

Är det regn på G. Tyckte först det lät som en myt. Men idag på promenaden som blev allt annat än solig och härlig fick jag ”bildbevis” sedan läste jag om det och det finns delvis en naturvetanskaplig förklaring till detta. Att svalor flyger lågt vid /innan regn beror på att insekter flyger högt vid högtryck och lågt vid lågtryck och svalor lever ju på insekter. Varför insekter flyger olika högt beroende på skilnader i luftryck har man inte riktigt klargjort däremot. /Malin

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next Post

Emilios skrattanfall...🤣

fre aug 4 , 2017
Ett barn som skrattar bekymmerslöst och fritt är så befriande att höra. Den här videon på när min systerson lille Emilio leker med en plånbok […]
%d bloggare gillar detta: