R.I.P kära farmor…

Har alltid upplevt farmor som en positiv, framåt och driven person. Dessa egenskaper har jag verkligen uppskattat hos henne och sett upp till. Det som tyvärr hände på senare tid och som drabbar en del äldre är att just detta kan få en vändning. Livet blir liksom inte roligt längre…, detta utryckte min farmor att hon kände veckan innan hon lämnade oss. Vi vet inte hur, bara att det var en del alkohol med i bilden …resten får/kommer att utredas. Det är så sorgligt och hemskt alltihop.R.I.P bästa farmor❤Kategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: