R.I.P kära farmor…

Har alltid upplevt farmor som en positiv, framåt och driven person. Dessa egenskaper har jag verkligen uppskattat hos henne och sett upp till. Det som tyvärr hände på senare tid och som drabbar en del äldre är att just detta kan få en vändning. Livet blir liksom inte roligt längre…, detta utryckte min farmor att hon kände veckan innan hon lämnade oss. Vi vet inte hur, bara att det var en del alkohol med i bilden …resten får/kommer att utredas. Det är så sorgligt och hemskt alltihop.R.I.P bästa farmor❤

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.