Hos min syster i sthlm och väntar på Indisk mat…

20170720_204104Dagen har inneburit en hel del åkande av tåg. Inte minst snabbtåg, något som stressar mig säkert fler men kanske särskilt personer med hög stresskänslighet särskilt mycket. Vet inte om jag hade klarat att leva så här stressigt som tunnelbane-åkande medför till vardags eftersom jag behövde tid att återhämta mig på på efter. Som tur är bor jag inte i en storstad men kul att kunna hälsa på ibland. /Malin
Kategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: