Alex, I miss you…

Ibland saknar jag mina katter något förfärligt. Alex var min första katt, honom köpte familjen år 2000. Han blev 14 år. Fick vara både inomhus och utomhus och verkade stortrivas med det. Under det första året efter hans bortgång var det extra jobbigt. Jag förväntade mig att Alex skulle komma springande ”jamandes” nerför trappan var gång jag öppnade kylskåpsdörren. Eller bara det att man skulle träffa på honom någonstans i huset. Men det förblev tomt. Alex var en så personlig och speciell katt… I miss you. /MalinKategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: