Annonser

Måste vara ett av världens vackraste läppstift…

Detta läppstift är en nyhet från Kailijumei. Vid applicering syns inte så mycket till en början. Men läppstiftet ger mer färg efter någon minut , en färg som tilltar under ytterligare minuter. Coolt. /Malin

Uncategorized

Annonser

malinitoreboda Visa alla →

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Försöker få vardagen att fungera så bra som möjligt. Tack vare en för mig ny medicin men egentligen är den en av de äldre psykiatriska medicinerna . Nämligen Litium har jag blivit mycket bättre under längre perioder. Känns som jag fått ett bättre liv. Varmt Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: