Det tilltalar mig…

Något som jag uppskattar är att det nuförtiden har blivit mer accepterat att vara unik, speciell eller tom lite egen. Alla behöver inte vara exakt likadana sålänge man håller sig till lagar, regler och till viss del sociala ”spelregler” i samhället. Man kan idag istället för att hamna i utanförskap t.o.m anses vara unik. Väldigt många som har psykiska sjukdomar har fått lättare att känna sig accepterade pga detta. 

Heja mångfalden! 

/Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.